Η Ιστορία μας

Ιδρύθηκε το 2008

Mία ελληνική και δυναμικά ανερχόμενη βιομηχανία που χαράζει την ανοδική της πορεία στον χώρο των υγρομάντηλων και καλλυντικών ειδών υγιεινής πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την οποία εγγυάται η έμπειρη ομάδα μας εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη στις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολική έκταση 3.500 τ.μ. και φιλοξενούν την παραγωγική μονάδα της εταιρίας Ecokelvin που περιλαμβάνει μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, ειδικών χώρων ελέγχου, αποθήκευσης και υγιεινής, εξασφαλίζοντας την δυναμικότητα και την αποδοτικότητα της βιομηχανικής μας δραστηριότητας.

Εμπειρία και Καινοτομία

Η Ecokelvin δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον χώρο του λιανεμπορίου. Η σταθερή προτεραιότητα μας, για την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και των συνεργατών μας αποτέλεσε την έμπνευση και το κίνητρο για την δημιουργία και παραγωγή καινοτόμων καλλυντικών ειδών προσωπικής περιποίησης υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών μας στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων και η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας για ανάπτυξη, ποιότητα και πρωτοπορία, οδήγησε στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικά εργοστασίου στην περιοχή των Μεσογείων.

• 2012 Βασιζόμενη στην εμπειρία των στελεχών της στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά στρέφεται στην δημιουργία προϊόντων Private label σε επιλεγμένους πελάτες στις κατηγορίες Λαμπτήρες και αλκαλικές μπαταρίες.
• 2014 Εδραιωθήκαμε στις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά.
• 2016 Κέρδισε την πρωτιά σε όγκο στην κατηγορία λαμπτήρων αλογόνου. Αξιοποιώντας τον κύκλο των επαφών της με πρωτοπόρα εργοστάσια της ΕΕ δημιουργεί θυγατρική, με εξειδίκευση σε καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα και κάνει και την πρώτη της είσοδο στην Ελληνική αγορά στην κατηγορία Oral care και μωρομάντηλα

Βασικά Στοιχεία

Η ομάδα πωλήσεων σε συνδυασμό με το δίκτυο των αντιπροσώπων μας καλύπτουν 2.000 σημεία λιανικής σε όλη την επικράτεια.

  • Αποκλειστικά στοχευμένη στην οργανωμένη Λιανική (σουπερμάρκετ)

  • Ακολουθούμε τις εξελίξεις σε κόστη και τεχνολογίες άμεσα.
  • Εστιασμένοι στις ανάγκες του πελάτη είτε σαν τελικό προϊόν είτε σαν συσκευασία

  • Υποστήριξη merchandising στις συνεργαζόμενες αλυσίδες

  • Υποστήριξη όλων των προωθητικών ενεργειών των πελατών

  • Tα προιόντα μας πληρούν σε κάθε περίπτωση όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και νομοθεσία

Διασφάλιση της ποιότητας

Η Ecokelvin έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001: 2015, που αποσκοπεί στην συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η διασφάλιση της ποιότητας ακολουθείται σε όλα τα επίπεδα, από το αρχικό στάδιο του προϊόντος: προμήθεια και έλεγχος πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας έως τα μεταγενέστερα: της βιομηχανοποίησης ,της παραγωγής ,της συσκευασίας , του ποιοτικού ελέγχου και βέβαια την τελική φάση της αποθήκευσης, της παράδοσης και της εξυπηρέτησης πελατών, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ορθών βιομηχανικών πρακτικών για καλλυντικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22716:2007 και εναρμονισμένοι με την νομοθεσία και της διάταξης του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.

Επιλέγουμε την χρήση δραστικών από οργανικές πρώτες ύλες

Eδραιώνει με ακεραιότητα την κοινωνική της υπευθυνότητα απέναντι στους καταναλωτές και το περιβάλλον επιλέγοντας την χρήση δραστικών από οργανικές πρώτες ύλες όπως το φραγκόσυκο, φυτικών εκχυλισμάτων, την χρήση συσκευασιών από ανακυκλωμένο πλαστικό και χαρτόνι με αποτέλεσμα την καθημερινή μείωσή του περιβαλλοντολογικού της αποτυπώματος.

PRIVATE LABEL

Η εικοσαετής ενασχόλησή μας με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των ελληνικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ μας έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και κατ’ επέκταση των πελατών τους με άμεσο, αποτελεσματικό και στοχευμένο τρόπο στις απαιτήσεις τους.

Έτσι, η μονάδα παραγωγής μας στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και στην ταχύτητα προσαρμογής στις νέες ανάγκες της αγοράς.